terug

Socialmediamonitoring

Met behulp van online- en socialmediamonitoring onthullen wij nuttige informatie over merken, klanten en concurrenten. Deze data geeft een goed beeld van de sterke en zwakke punten van een strategie of campagne. Met deze informatie gaan we aan de slag en maken we heldere analyses zodat in één oogopslag duidelijk is waar de online kansen voor een merk of organisatie liggen.

Socialmediamonitoring

Het uitvoeren van een socialmedia-onderzoek voorafgaand, tijdens en na een online- of socialmediacampagne, kan van grote toegevoegde waarde zijn. Onze analysten leveren heldere overzichten van wat er op fora, blogs en socialmediakanalen wordt gezegd over een product of dienst. Er kan online onderzoek worden gedaan naar de concurrentie, de reputatie van een merk of organisatie, het merkbewustzijn of de trends in de markt. We volgen constant de laatste online- en socialmedia-activiteiten middels onze socialmediamonitoringtools en verwerken deze in heldere analyses. Per klant selecteren we de tools die het beste aansluiten op de informatiebehoeften en wensen. Met de selectie van verschillende tools en online analyses zorgen we ervoor dat er waardevolle inzichten boven water komen.

Reputatiemanagement op social media

Aan de hand van de onthulde data en analyses gaan we aan de slag met het verbeteren van de online reputatie van een organisatie of merk. Daarnaast kunnen we door de productie van relevante content de zichtbaarheid op online kanalen vergroten en er middels zoekmachinemarketing voor zorgen dat een merk beter vindbaar is in zoekmachines.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact