terug

Over Be Socialized

Be Socialized is een socialmediamarketingbureau gevestigd in Amsterdam. Wij analyseren nauwkeurig de online status van een merk of organisatie en ontwikkelen vervolgens een socialmediastrategie waarbij de doelgroep centraal staat. Zo bouwen we op social media een sterk merk op.

Wij creëren levendige social communities

We verdiepen ons voortdurend in de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media om te zorgen dat elke doelgroep op de meest effectieve manier wordt bereikt. Afhankelijk van de behoeften creëren, publiceren en managen we social content in verschillende vormen voor verschillende socialmediakanalen. Door de interactie met de doelgroep aan te gaan en actief te reageren op vragen en opmerkingen van volgers, houden we de community levendig en betrokken.

Onze missie en visie

Wij geloven dat online marketing leidend zal zijn voor iedere onderneming. Tegelijkertijd zal het zich steeds verder ontwikkelen, complexer worden en vragen om specialistische kennis. Vanuit ons moederbedrijf The Online Group geven wij gehoor aan deze toenemende vraag naar online expertise.

The Online Group

Be Socialized is onderdeel van The Online Group: een onlinemarketinggroep met verschillende disciplines in huis. De groep heeft daarmee een brede visie op online marketing en kan bedrijven en merken helpen een gehele online strategie op te zetten of te optimaliseren.

Ons team is ervaren, betrokken en ondernemend en wordt gedreven door passie en enthousiasme voor online marketing. De verschillende disciplines binnen The Online Group maken de dienstverlening veelzijdig, deskundig en vooruitstrevend.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact