terug

Merkactivatie

Een inspirerende, ludieke of bijzondere campagne is een doeltreffende manier om een merk online te activeren. Door ons uitgebreid te verdiepen in de doelgroep, de wensen en de doelstellingen van de klant, bedenken wij unieke en creatieve socialactivatieconcepten.

Socialactivatiecampagnes

Merkactivatie is het binnen een korte tijd onder de aandacht brengen van een merk of product bij de doelgroep. Middels een spraakmakende campagne die de virale werking van social media optimaal benut, vergroten we het bereik en engagement van een merk. Zo bouwen we een community op die zich verbonden voelt met het merk of product. Als voorbeeld de campagne voor de Vita Juicer, waar wij middels een virale campagne op Instagram foodbloggers hebben laten schrijven over het product en de daaraan verbonden actie, welke was: deel je favoriete juice-recept en win één van de drie Vita Juicers. Hieraan verbonden hebben wij socialmedia-advertising ingezet om de actie extra onder de aandacht te brengen.

Virale applicaties

Een speelse en effectieve manier om een merk onder de aandacht te brengen, is de inzet van een social app. Een virale social- of web-app kan een merk snel en gericht op de kaart zetten. Indien gewenst nemen we hierbij het volledige community management uit handen en monitoren we met socialmediatools het succes van de campagne.

De kracht van influencers

Invloedrijke bloggers en vloggers met trouwe communities kunnen een merk gericht onder de aandacht brengen bij een bepaalde doelgroep. Influencer marketing is een zeer effectieve manier om een specifieke doelgroep te bereiken. Als merkactivatiebureau hebben wij een groot netwerk van influencers en kunnen deze tijdens campagnes inzetten om een groot bereik te genereren.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact