terug

Socialmediacontent

Na de strategiefase is het tijd om de contentkalender van de social kanalen vorm te geven. Bij Be Socialized creëren we social posts en social apps voor verschillende socialmediakanalen. Samen kijken we welke vorm van content het beste bij de doelgroep, de doelstellingen en de identiteit van de organisatie past.

Contentkalender

Door de doelgroep grondig te analyseren, weten onze community managers wat zij interessant vindt. Aan de hand van deze informatie ontwikkelen we relevante en interactieve social posts die de community aanspreken. We produceren zowel tekstuele als visuele content. Alle social posts worden overzichtelijk weergegeven in een maandelijkse contentkalender, die vooraf ter goedkeuring wordt voorgelegd aan de klant.

Tekstuele en visuele social posts

Bij Be Socialized ontwikkelen we zowel tekstuele als visuele social posts. We weten beeld en tekst op een creatieve wijze te combineren in content die de doelgroep beweegt en de interactie stimuleert. Voor een merk is het belangrijk een herkenbare visuele stijl en tone-of-voice te ontwikkelen die past bij de organisatie en de doelgroep. Wij vertalen deze stijl door naar verschillende visuele contentvormen, zoals custom designed visuals, foto’s, video’s en infographics.

Social apps

Door de inzet van virale apps, zoals een fotowedstrijd, quiz of andere unieke competitie op social media, wordt een social community levendig gehouden en wordt engagement gecreëerd. Wij ontwikkelen in-house social apps waarmee competities kunnen worden gehouden. Daarbij verzorgen we desgewenst het volledige app-management. Van de start van de competitie tot het controleren van inzendingen en het selecteren van de winnaars. Indien gewenst gaan we ook op zoek naar een passende sponsor.

Management van social content

Nadat de verschillende social posts zijn gecreëerd, is het tijd om de content via de juiste kanalen en op het juiste moment te publiceren en de community actief te managen.

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact