Socialmediastrategie

De digitale media staan nooit stil en de socialmediakanalen veranderen daardoor continu. Onze socialmediastrategen verdiepen zich voortdurend in de laatste ontwikkelingen om te zorgen dat de doelgroep altijd op de meest effectieve manier wordt bereikt.

bekijk

Socialmediacontent

Na de strategiefase is het tijd om de contentkalender van de social kanalen vorm te geven. Bij Be Socialized creëren we social posts voor verschillende kanalen. Samen kijken we welke vorm van content het beste bij de doelgroep, de doelstellingen en de identiteit van de organisatie past.

bekijk

Socialmedia-adverteren

Je wilt je doelgroep op elk moment van de dag kunnen bereiken, waar zij zich ook bevindt. Waar men vroeger een groot billboard ophing op plekken waar veel mensen samenkwamen, zijn er tegenwoordig veel meer mogelijkheden om te adverteren.

bekijk

Socialmediamonitoring

Met behulp van online- en socialmediamonitoring onthullen wij nuttige informatie over merken, klanten en concurrenten. Deze data geeft een goed beeld van de sterke en zwakke punten van een strategie of campagne.

bekijk

Community management

Goed community management is essentieel. Een levendige en actieve community op social media is namelijk van toegevoegde waarde voor een merk of organisatie.

bekijk

Influencer marketing

Een effectieve methode om awareness op social media rondom een product of merk te creëren, is influencer marketing: de inzet van specifieke influencers met grote communities op social media en/of blogs. Deze sleutelindividuen worden door hun volgers gezien als een betrouwbare bron van informatie.

bekijk

Merkactivatie

Een inspirerende, ludieke of bijzondere campagne is een doeltreffende manier om een merk online te activeren. Door ons uitgebreid te verdiepen in de doelgroep, de wensen en de doelstellingen van de klant, bedenken wij unieke en creatieve socialactivatieconcepten.

bekijk

Social apps

Het opzetten van een socialmediacampagne waarin een applicatie of website centraal staat, kan voor een merk veel betekenen. Niet alleen in likes en traffic, maar ook in engagement, lead quality, lead generatie en brand experience.

bekijk

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

verstuur