Websites & social-apps

Het opzetten van een online- of socialmediacampagne waarin een applicatie of website centraal staat, kan voor een merk veel betekenen. Niet alleen in likes en traffic, maar ook in engagement, lead quality, lead generatie en brand experience. Onze creatives en developers ontwikkelen unieke en bovenal efficiënte websites en social apps voor zowel desktop, tablet als mobiel.

Social-apps

De juiste social-apps zorgen voor meer groei, bereik en engagement van een community op social media. Wij bedenken en creëren applicaties die aansluiten op de interesses van de doelgroep en die de virale werking van social media maximaal benutten. Denk hierbij aan Facebook-competities en social-games. Wij zitten hierbij niet vast aan bepaalde kaders en kunnen onder andere koppelingen maken met eigen systemen. We hebben veel van onze klanten op digitaal vlak zien groeien door de inzet van social-apps en competities. Binnen een korte tijd werd een groot bereik en veel engagement met het merk gegenereerd.

Websites

Of het nu gaat om een compleet op zichzelf staande website of een platform ter ondersteuning van een online campagne. De webdesigners van ons zusterlabel Codesigned bouwen goede, responsive websites met als doel het goed overbrengen van de boodschap en het converteren van de bezoeker. Wij hebben veel ervaring met het open source CMS van WordPress waarin we geheel nieuwe websites produceren, gebaseerd op designs die we zelf maken.

Responsive design

De social-apps en websites die wij maken, zijn te allen tijde responsive. Ze passen zich naadloos aan het scherm van een mobiele telefoon of tablet aan. Wij zorgen ervoor dat een website of applicatie perfect werkt op elk device.

Onze services

Bezig met een interessant project?

We nemen graag de mogelijkheden met je door!

Mis niet langer de laatste ontwikkelingen rondom socialmediamarketing
Blijf net als 3000+ marketeers maandelijks op de hoogte
E-mail
x