Valentijnsdag inhakers: 2013 vs. 2014

  • 2 min. leestijd
  • 14 februari 2014

Veel bedrijven doen er aan mee; inhaken op de actualiteit met een grappige, mooie of bijzondere post op social media. Via Twitter of Facebook worden fans en volgers verblijd met een mooie afbeelding of ludieke foto die te maken heeft met wat er die dag plaatsvindt. Zo ook op 14 februari, kijk mee naar de leukste Valentijnsdag inhakers van 2013 vs. de valentijnsdag inhakers van 2014. Zijn de marketeers anno 2014 nog steeds nog romantisch als vorig jaar of of kunnen ze nog wel een flirtcoach gebruiken? Oordeel zelf!

valentijn inhakers hema

HEMA houdt van worst
Waar HEMA vorig jaar met Valentijnsdag inhaakte op de prijs van de liefde (namelijk onbetaalbaar), maakt de winkelketen dit jaar haar liefde voor de worst kenbaar. Echt HEMA.

valentijn inhakers heineken

Heineken
Het Nederlandse biermerk blijft keihard aanhouden dat het toch echt bier is wat bij de man het hart sneller doet kloppen. Leuke inhaker, hoewel het beeld van vorig jaar toch net even wat meer sprankelt.

valentijn inhakers albert heijn ah

Liefs van Albert Heijn
De cryptische Valentijnsdag inhaker van vorig jaar wordt bij Albert Heijn vervangen door een simpele, maar daardoor niet minder liefdevolle witlof. Ook leuk, maar iets voorspelbaarder.

valentijnsdag inhaker klm

De roze wolk van KLM
De Koninklijke Luchtvaartmaatschappij blijft ons voorzien met mooie beelden van vliegtuigen en wolken, ook met Valentijn.

valentijnsdag inhakers vodafone

Valentijnsdag met Vodafone
Of het netwerk nou werkt of niet, Vodafone stuurt in ieder geval een berichtje, zet de telefoon zelfs even uit en schenkt je alle aandacht op Valentijnsdag.

valentijnsdag inhakers ns

De valentijnskaartjes van NS
Kon je vorig jaar tijdens Valentijnsdag onbeschaamd flirten in de trein, verwacht de NS anno 2014 alleen nog maar een kaartje. En dan word je uiteindelijk niet eens gecontroleerd!

Eén ding is zeker: inhaken op de actualiteit is in 2014 nog steeds leuk en de ‘big brands’ doen het nog steeds erg goed op social media. Welke Valentijnsdag inhaker vind jij het leukst en welk jaar is het creatiefst?

blogoverzicht

einde

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact