Promotiefilm animatie Knowable Articles voor Edia

  • 1 min. leestijd
  • 17 april 2012

Een sprookje als promotiefilmpje. Dit ter promotie en presentatie van het nieuwste product van Edia, ontwikkelaar van educatie technologie. Knowble Articles, een innovatieve online trainingstool, die jouw opdrachten real-time van het web plukt en afstemt op jouw niveau en interesses. Bas van Hemert schreef het script, concept en deed de art direction.  Naam, payoff, logo, identity en website zijn ook van onze Creative Director: Bas van Hemert.

http://vimeo.com/17024784

Edia doet onderzoek, geeft advies en ontwikkelt in opdracht of in eigen beheer webgebaseerde onderwijstoepassingen. Edia bedient hiermee verschillende spelers binnen het onderwijs, waaronder scholen, universiteiten, uitgevers, bibliotheken en bedrijven.

Edia specialiseert zich in het implementeren, integreren en aanpassen van open source software en de implementatie van E-learning standaarden. Edia is ook de organisatie achter een innovatieve technologie voor webgebaseerde taalverwerving. De Knowble suite gebruikt studentmodellen om adaptief lesmateriaal te generen.

blogoverzicht

einde

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact