Online marketing voor de medische-, zorg- en farmaceutische sector

  • 1 min. leestijd
  • 30 mei 2014

Zoals in een eerdere post vermeld, is online marketing voor bedrijven in de farmacie steeds belangrijker aan het worden. De patiënt wordt steeds mondiger en gaat online op zoek naar antwoorden op zijn medische vragen. Hier liggen voor bedrijven in de medische, zorg en farmaceutische sector een hoop kansen om hun zichtbaarheid te vergroten en in contact te treden met hun doelgroep. Om bedrijven in deze sector hierbij te helpen en te ondersteunen, hebben we een aparte divisie opgericht: Medical Digitals.

online marketing farma sector medical digitals

Online marketing bureau voor medische, zorg en farmaceutische sector
Op digitaal vlak liggen voor de farma, zorg en medische sector heel veel kansen. Medical Digitals is speciaal opgericht om samen met medische, zorg en farmaceutische bedrijven te kijken hoe zij deze kansen kunnen benutten. Het is voor deze branche belangrijk om op de informatiebehoefte van de patiënt of medisch specialist in te spelen en op de juiste manier met hen in contact te treden. Internet marketing speelt ook in deze branche een steeds grotere rol en biedt kansen om conversies te realiseren.

Bij Medical Digitals helpen we klanten op verschillende digitale vlakken. De divisie richt zich op online strategie ontwikkeling, content marketing, website-ontwikkeling, zoekmachine optimalisatie, social media marketing en media inkoop.

Werken binnen beperkingen
Als gespecialiseerd online marketingbureau weten we bij Medical Digitals hoe we moeten bewegen binnen de beperkingen die de Gedragscode Geneesmiddelenreclame, de Leidraad Informatie UR-Geneesmiddelen en de Code Publieksreclame voor Geneesmiddelen oplegt aan farmaceuten. Tevens zijn we op de hoogte van de beperkingen die gelden voor producenten van diagnose- of behandelingstechnieken.

Meer informatie over onze diensten en het optimaliseren van uw online zichtbaarheid is te vinden op de website van Medical Digitals. Vrijblijvend contact met ons op.

blogoverzicht

einde

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact