Mobile marketing essentieel onderdeel van de online strategie

  • 2 min. leestijd
  • 10 december 2014

Tegenwoordig surft de consument al lang niet meer enkel via de computer op het internet rond. Ook via mobiele apparaten en tablets worden regelmatig online video’s bekeken, social posts gedeeld en wordt Google te pas en te onpas geraadpleegd. Een mobiele website is daarom essentieel in de online strategie. Daarom zijn de keuzes die wij maken bij de ontwikkeling van het ontwerp van de website of app of de productie van tekst en beeld altijd gebaseerd op zowel web als mobiel.

Mobile marketing onderdeel van de online strategie

In onze ogen is mobile marketing geen aparte service, maar te allen tijde een onderdeel van de online en social media strategie. Wij houden bij de ontwikkeling en productie van onze services zoals webdevelopment, online adverteren en contentmarketing, altijd rekening met de lay-out op mobiel en zorgen ervoor dat jouw digitale uiting op elk device optimaal zichtbaar is.

mobiele website mobile marketing

Mobiele website en responsive design

Omdat (potentiële) klanten jouw website, applicatie, nieuwsbrief of andere digitale uiting in veel gevallen via mobiel bekijken, is het belangrijk dat jouw uitingen er ook op deze apparaten goed uitziet en gebruiksvriendelijk is. Wij ontwikkelen responsive websites en maken mobiele versies van apps om er zeker van te zijn dat jouw website, applicatie of e-mailnieuwsbrief op elk device goed tot zijn recht komt.

Mobile publishing

Wij denken na over de gebruiksvriendelijkheid en user-experience van de website en zorgen ervoor dat deze ook op mobiele apparaten optimaal is. We maken content op maat voor mobiele apparaten zodat de bezoeker jouw merk of product op elk apparaat positief beleeft. Door middel van grote, duidelijke knoppen, korte teksten en geoptimaliseerde visuals ontwikkelen wij content voor zowel web als mobiel.

Mobile advertising

Een belangrijk onderdeel van internet marketing is de inkoop van online media. Wij kunnen jouw online advertenties optimaliseren voor mobiel. We ontwikkelen een gerichte mobiele advertentiecampagne op bijvoorbeeld Facebook of Google (SEA) om jouw online zichtbaarheid op verschillende kanalen te vergroten. Zo kunnen we onder andere advertenties inzetten ter promotie van een social app of jouw online community in het algemeen, om jouw vindbaarheid in zoekmachines te vergroten of jouw merk of product online te activeren.

Mobile marketing uitbesteden

Ben je benieuwd wat mobile marketing voor jouw merk kan betekenen? We nemen graag vrijblijvend de mogelijkheden met je door. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onder andere de creatie van een mobiele website (responsive design) en mobile advertising/publishing.

blogoverzicht

einde

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact