Social media masterclass Achmea directie en hoger management

  • 1 min. leestijd
  • 17 april 2012

Be Socialized heeft een Social Media Masterclass ontwikkeld en gegeven voor de directie en het hoger management van verzekeringsgroep Achmea. De Masterclass is specifiek ontwikkeld voor de grootste verzekeringsgroep van Nederland.

Tijdens de Masterclass werd een inleiding gegeven in social media algemeen. Ook werd aandacht gegeven aan de huidige ontwikkelingen op gebied van social media in Nederland, de mogelijkheden voor verzekeraars, het gebruik van social media door verzekeraars in Nederland, een analyse van Achmea producten en de concurrentie en een mogelijke strategie voor Achmea. Tot slot werd speciaal aandacht gegeven aan de mogelijkheden van het meten van social media activiteiten, iets dat door veel bedrijven niet wordt gedaan maar essentieel is voor een goed social media beleid.

De Masterclass werd gegeven in Amersfoort op kantoor van Agis Zorgverzekeringen, waarbij de directie en hoger kader van alle verschillende merken van Achmea waren vertegenwoordigd. Onder de Achmea Verzekeringsgroep vallen ondermeer Agis Zorgverzekeringen, Avéro Achmea, Centraal Beheer Achmea, Interpolis, Zilveren Kruis Achmea.

blogoverzicht

einde

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact