Be Socialized trekt naar het zuiden!

  • 1 min. leestijd
  • 01 september 2014

Precies een jaar geleden vertrokken we vanuit ons pand in hartje Amsterdam naar een grotere locatie in de Houthavens. Maar ondertussen zijn we het kantoor uitgegroeid en moeten we wederom de biezen pakken en verhuizen naar een nóg groter kantoor! Per heden werken we niet meer vanaf onze werkplek met prachtig uitzicht over het IJ, maar bedenken we loepzuivere social mediastrategieën vanaf een nieuwe locatie.

Van het Amsterdamse IJ naar het Olympisch Stadion

Een locatie met meer ruimte, meer levendigheid en een compleet ander uitzicht. Hallo Olympisch Stadion! Want op ons nieuwe kantoor in Pand Zuid aan het IJsbaanpad zitten we met ons neus op het Stadionplein gedrukt en staan we binnen no-time op het terras voor een gezellige vrijdagmiddagborrel met het team. Dus vanaf heden kunt u ons bereiken op een ander adres, maar werken wij met evenzoveel enthousiasme aan uw online uitdagingen.

 

Nieuwe adres

Benieuwd naar het nieuwe kantoor? Kom gerust eens bij ons langs voor een goede kop koffie en een gezellig praatje. Binnenkort zal er ook een borrel plaatsvinden om het kantoor aan iedereen te laten zien, maar daarover later meer.

Be Socialized
IJsbaanpad 9-11
1076 CV, Amsterdam
The Netherlands

Natuurlijk kunt u ons ook altijd per e-mail of telefoon bereiken. Deze zijn hetzelfde gebleven en vindt u op de contactpagina.

Bereikbaarheid

Pand Zuid is gemakkelijk te bereiken vanaf de Ringweg A10 en de routes richting Centrum, Oud-Zuid en de Zuidas. Ook de luchthaven Schiphol is in tien minuten te bereiken. Tram- en busdiensten van en naar ondermeer het Centraal Station, Amstelstation en Station Lelylaan zorgen ervoor dat het kantoor ook met het openbaar vervoer goed te bereiken is.

blogoverzicht

einde

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact