Be Socialized is social media partner van Hello Zuidas

  • 1 min. leestijd
  • 25 april 2012

Be Socialized is de social media partner van Hello Zuidas. Hello Zuidas is de stichting ,die zorgt voor de internationale promotie van de waarden het Zuidas gebied. Hello Zuidas is ondermeer een nieuw magazine ,dat per mei 2012 wordt gelanceerd. Zuidas is een zakendistrict in ontwikkeling in Amsterdam. De opzet is vergelijkbaar met die van La Défense in Parijs en The Docklands in Londen. Het is de grootste van de zes Nieuwe Sleutelprojecten van de Nederlandse Rijksoverheid. Het hele project beslaat 225 ha Amsterdamse grond. De Zuidas is in het buitenland ook bekend als de ‘Financial Mile’.

Be Socialized heeft met Zuidas en Hello Zuidas en Asega Media  een social media strategie ontwikkeld. De social platforms Facebook en Twitter zijn gelanceerd en er vind community management plaats in de communities.  Klik en bekijk de door Be Socialized gedesignde en ontwikkelde Facebook basispagina, de Facebook html welkomstpagina met video, foto en links en van de “like & bite’ actie. Andere kanalen als Linkedin en Twitter volgen.

Meer over Hello Zuidas:
The foundation Hello Zuidas contributes to the Zuidas by realizing a well functioning area. The goal is to promote a district with an international appeal, with high quality working and living conditions. Lees hier meer over de missie van Hello Zuidas.

 

blogoverzicht

einde

Behoefte aan advies op maat voor jouw project?

contact